Ferrari California door Project Kahn

Preview: Ferrari California door Project Kahn
Project Kahn passeerde hier al met een aangepaste Rolls-Royce, Range Rover en Audi, nu is de Ferrari California aan de beurt!

Volledig klaar is de wagen nog niet, maar eigenaar Afzal Kahn himself twitterde reeds enkele prachtige beelden het wijde web in. Op het eerste zicht bemerken we geen al te grote aanpassingen aan de buitenzijde, wat we enkel maar kunnen toejuichen. Wat wel opvalt zijn de nieuwe velgen. We verwachten uiteraard meer van Project Kahn, vandaar dat we ervan uitgaan dat er binnenin veel aangepast is. Zoals altijd werkt Project Kahn op bestelling van een klant, waardoor de wagen geheel gepersonaliseerd zal zijn.

Standaard heeft een Ferrari California een V8 krachtbron voorin met 460pk, wat goed is voor een topsnelheid van 310 km/u en slechts 4 seconden voor een sprint vanuit stilstand naar 100 km/u. Behalve de eerste Ferrari met de V8 motor voorin wordt de California ook nog geprezen voor zijn hardtop, waarmee hij een vrij bruikbare sportwagen is. Of Kahn deze instapper van Ferrari ook motorisch onder handen genomen heeft, is niet duidelijk, daaromtrent zal er op het Autosalon van Frankfurt ongetwijfeld meer informatie beschikbaar zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...