Details: nieuwe Honda Civic


Honda zal een nieuwe Honda Civic lanceren op het autosalon van Frankfurt. Bij deze al enkele details.

Tegen het begin van volgend jaar zal Honda een nieuw model in haar toonzalen kunnen zetten, de nieuwe Honda Civic. De belangrijkste innovatie bij dat model is de nieuwe i-DTEC motor die voor voldoende prestaties zorgt, in combinatie met een geringe uitstoot. Het motorblok is 2.2 liter groot en levert 150 pk. De uitstoot van CO2 wordt beperkt tot 110 gram per km.

De motor werd zodanig ontworpen dat er een minimale interne wrijving is. Ook de doorstroom van olie gaat vlotter dan voorheen. Alle modellen worden uitgerust met een manuele zesbak, die gekoppeld wordt aan een start/stop-systeem. Tijdens het ontwerpen van de wagen werd er rekening gehouden met aerodynamische modellen. Het koetswerk zorgt voor zo weinig mogelijk wrijving. Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje nemen bij de video onderaan dit artikel.Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...