Land Rover Defender krijgt nieuwe dieselmotor

Land Rover Defender 2012
Land Rover vervangt voor 2012 de 2.4-liter dieselmotor door een 2.2-liter.

Land Rover mag dan wel naar Frankfurt komen met een Land Rover Defender Concept, het huidige model wordt niet verwaarloosd. De Defender modeljaar 2012 krijgt een nieuwe 2.2-liter dieselmotor, waardoor de wagen nu voldoet aan de Euro5-norm. Ondanks de kleinere slaginhoud, levert de motor nog steeds een vermogen van 122 pk en een koppel van 360 Nm. Een sprint van 0-100 km/u duurt nog steeds 14,7 seconden, de topsnelheid werd licht opgedreven.

Verder is er voortaan keuze uit vijf nieuwe optiepaketten ter personalisatie van je Defender: Comfort Pack, Exterior Pack, Interior Pack, Leather Pack en het Off-Road Pack. Voor het eerst kan je bij de Defender ook kiezen voor een partieel lederen bekleding van de zetels en een met leder bekleed stuurwiel in het hele gamma. Tot slot werd tegemoet gekomen aan de vraag van klanten naar een optionele zwart gespoten motorkap, een beige exemplaar is mogelijk voor de 110 Double Cab Pick Up.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...