Citroen DS4 Racing betrapt

Citroen DS4 Racing
Na de DS3 Racing komt… Juist, de DS4 Racing!

De Citroën DS4 zal een sportieve kuur krijgen.  Het nieuwe topmodel zal de meest sportieve en krachtige versie van de DS4 worden. En aangezien de meest krachtige versie van de DS4 nu al over 200 pk beschikt, zal het 207 pk sterke motorblok dat we in de DS3 Racing terugvinden niet volstaan om zich te onderscheiden van de huidige topversie. Naar verluidt zou de 245 pk sterke viercilinder die we ook kennen van de BMW X1 xDrive28i plaats kunnen nemen in het vooronder.

Aan de buitenkant mogen we behoorlijk wat optische veranderingen verwachten, maar op het eerste zicht is de DS4 Racing niet zo extreem vormgegeven als de Citroën DS3 Racing. Maar het kan natuurlijk best dat Citroën dergelijke aandachtstrekkende striping liever nog niet op de openbare weg vertoont. Wie weet zien we dit model als verrassing op het autosalon van Frankfurt… (via BA)

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Citroën DS3 Racing. 

Citroen DS4 Racing Spy

Citroen DS4 Racing Spy

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...