Eerste schets: Subaru XV

Subaru XV Teaser
Subaru komt naar Frankfurt met een voor de productie rijpe Subaru XV.

De Subaru XV Concept stond reeds eerder dit jaar op het autosalon van Shangai, in Frankfurt zal op 13 september het productiemodel onthuld worden. Het concept werd wereldwijd met veel enthousiasme onthaald en meer had Subaru niet nodig. De Subaru XV is de voorbode van een nieuwe generatie crossovers bij het Japanse automerk, de wagen combineert het uiterlijk van een crossover met een stadsvriendelijk imago.

De XV staat dan ook hoog op zijn poten, maar ook niet hoog genoeg om een echte SUV te zijn. Dit is net wat Subaru beoogde. Verder zal de XV nagenoeg gelijk zijn aan de conceptversie, onder de motorkap komt dus hoogstwaarschijnlijk een 2.0-liter boxermotor. Hoeveel vermogen deze krachtbron precies zal leveren, is nog niet duidelijk.

Subaru XV Teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...