Spyshots: Audi S7 ondergaat laatste tests

Spyshots Audi RS7
Audi probeert alle mogelijke niches op te vullen op de automarkt, vandaar dat er ook een sportieve A7 op de weg zal verschijnen. Vandaag zijn er duidelijke spyshots opgedoken vanuit de VS.

Deze sublieme vierdeurscoupé van Audi ondergaat momenteel hittetesten in het warme Colorado, waar de temperaturen gemakkelijk 30° aantikken rond deze periode. Neem daarbij nog eens de droge ondergrond en de grote woestijnvlaktes en je hebt een ideale omgeving om een auto te testen op diverse parameters. Opmerkelijk is dat de camouflage van de S7 weinig tot niets voorstelt, maar Audi deed al weinig moeite om de wagen te camoufleren. Met wat badges en een goede wasbeurt heb je direct een prachtig wagen die gerust voor je deur kan staan.

We zagen vorig jaar de A7 voor het eerst in Parijs en zien hem nu af en toe opduiken in het straatbeeld. Om het de Mercedes CLS wat moelijker te maken komt binnenkort eindelijk de S7 in het aanbod van Audi. Vermoedelijk wordt deze in september gelanceerd op het autosalon van Frankfurt, waar hij samen met de vernieuwde A5 de show zal stelen. Of ze daar ook de S8 zullen voorstellen is nog niet duidelijk, maar 2 topmodellen lanceren die dicht tegen elkaar aanleunen, lijkt zelfs voor Audi iets te veel van het goede.

Moeilijk is het ook niet om van een A7 naar een S7 te gaan. Je voorziet bredere wielkasten, een agressieve bumperset, een hoop uitlaten en een sterk motorblok. Hiervoor zal men opteren voor het nieuwe 4-liter blok met 2 turbo’s, waarmee vermogens van rond de 500 pk behaald kunnen worden. Binnenin verwachten we dat naast kwalitatievere materialen ook nog een sportieve touch wordt toegevoegd aan het interieur. (Via TS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...