Teaser: Nieuwe Lexus GS

Lexus GS 350
Lexus zal op het Pebble Beach Concours d’Elegance op 18 augustus de nieuwe GS onthullen, tijd dus voor een teaserfoto.

Eigenlijk weten we al langer hoe de nieuwe GS eruit zal zien, want Lexus heeft met de LF-Gh al een conceptmodel onthuld waarmee we een beeld kunnen vormen van de styling van de nieuwe GS350. Opvallend in de styling is de “zandloper” grille en de scherpe koplampen met LED-dagrijlichten. Voor het interieur zou veelvuldig gewerkt worden met leder en zullen we kennis kunnen maken met een nieuw 12,3″ infotainment systeem.

Wat er zich exact onder de motorkap zal afspelen is nog niet bekend, maar vermoedelijk gaat het in de eerste plaats om een 3.5-liter V6 of een 3.5-liter hybride V6. Later zou voor Europa eventueel nog een viercilinder diesel volgen. Volgens Lexus zoeken kopers in het middelgrote luxe segment naar een meer betrokken rijervaring, bijzondere styling en een ruimer interieur. De nieuwe GS zou aan deze drie grote pijlers beantwoorden, we zijn benieuwd.

Bekijk hier onze rijtest met de “oude” Lexus GS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...