Alfa Romeo neemt 4C mee naar Frankfurt

Alfa_Romeo_4C_Teaser_Frankfurt
Alfa Romeo zal de Alfa Romeo 4C in licht gewijzigde vorm voorstellen op het autosalon van Frankfurt.

Het model dat in Genève werd voorgesteld was namelijk niet veilig genoeg voor voetgangers en dankzij zijn vele welvingen moeilijk om in productie te nemen. Alfa Romeo beloofde ons de vormen grotendeels te behouden, wat we alleen maar kunnen toejuichen. Toch zullen er ook enkele wijzigingen doorgevoerd worden aan het ontwerp. En die wijzigingen zullen we zien op het autosalon van Frankfurt. Dat staat te lezen op de Facebook-pagina over de Alfa 4C Concept.

Het concept legt amper 850 kg in de schaal, onder meer dankzij het gebruik van lichtgewicht materialen. Onder de motorkap – de 4C beschikt over een middenmotor – ligt een 1750 TB motor, die voor 200 pk zorgt. Voldoende om dit pluimgewicht in 5 seconden van 0 naar 100 km/u te laten sprinten. De richtprijs van het productiemodel komt neer op €45.000, wat er toe zou kunnen leiden dat we de 4C behoorlijk wat in het straatbeeld zullen zien opduiken.

Alfa Romeo 4C Teaser Frankfurt

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...