Nu ook als Cabrio: Fiat 500C by Gucci

Fiat 500C by Gucci
Gesteund door het succes van de Fiat 500 by Gucci lanceren Fiat en Gucci ook een cabrioversie: de 500C by Gucci!

Van de 500 by Gucci werden online al 3.000 pre-orders opgenomen, een groot succes. Om nog meer klanten te lokken hebben beide merken de handen in elkaar geslagen om ook een cabrioversie te ontwikkelen. Net als de 500 by Gucci werd de 500C by Gucci in samenwerking met Gucci’s creatieve directrice, Frida Giannini, ontwikkeld. De 500C by Gucci is beschikbaar in het wit of in het zwart, telkens met chromen accenten. Beide modellen krijgen een zwarte soft top met het karakteristieke groen-rood-groene Gucci patroon die over de lengte van de wagen loopt. Aan de buitenkant grijpt men verder terug naar de 500 by Gucci, met het Gucci logo achteraan en op de B-pilaar en 16″ lichtmetalen velgen in een uniek retro design.

Binnenin krijgt de 500C by Gucci stijlvol stiksel, exclusieve materialen, satijnen en gepolijste chromen elementen en twee kleuren Frau leder met Gucci print. Het Gucci kleurenpatroon komt terug op de stoelen, de versnellingspook, de sleutel, de vloermatten en de gordels. De 500C by Gucci krijgt meteen ook een zeer complete uitrusting mee, waaronder airco, zeven airbags, Blue&Me systeem met parkeersensoren achteraan, Radio met CD/MP3 speler en een lederen stuurwiel met bedieningsknoppen.

Wie een 500C by Gucci wil bestellen kan dat vanaf deze maand, de wagen zal daarna vanaf september bij de dealers staan. Het prijskaartje bedraagt 20.000 euro, best acceptabel voor de rijke uitrusting en de exclusiviteit van het model. Vanaf 19 Augustus maakt de 500C by Gucci ook een tournee door Europa, met stops in Saint Tropez (19-27 augustus), Berlijn (8-14 september), Barcelona (25 sept – 2 oktober), Londen (16-23 oktober) en Genève (23-30 oktober). In Italië krijgt de 500C by Gucci vanaf 22 augustus een tour in Forte dei Marmi, Rome, Florence en Milaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...