Reminder: Top Gear Seizoen 17 Aflevering 6


Vanavond is het tijd voor de laatste Top Gear aflevering van seizoen 17.

Jeremy Clarkson en James May trekken naar de Britse kust met twee elektrische wagens, terwijl ze onderweg beslissen een bezoekje te brengen aan de stad Lincoln. Of beide heren op hun bestemming raken, valt nog af te wachten. Ondertussen gaat ook Richard Hammond op stap en ontmoet ’s werelds meest buitengewone rally team.

Ook in deze laatste aflevering van het seizoen neemt een bekendheid het stuur van de Kia Cee’d in handen voor een snel rondje op de Top Gear Test Track. Tot slot komt ook de Lamborghini Aventador even buiten om te spelen. Wie live de aflevering wil volgen, kan dat zoals elke week om 21.00u op BBC2 en BBC HD. De aflevering van vorige week werd onderaan bijgevoegd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...