24-uren Spa: volg de spanning live

Total 24 Hours Spa
Binnen minder dan één uur beginnen de 24-uren van Spa-Francorchamps 2011.

Omstreeks 16u00 Belgische tijd wordt het startschot gegeven voor de 24-uren van Spa-Francorchamps 2011, vanaf 15u30 kan je de actie live volgen op de tv-zender Exqi Sport. Helaas stopt de uitzending om 17u30, maar vanaf 21.00u gaat de actie verder. Tussendoor is er steeds de livestream op hun website of op deze van de Blancpain Endurance Series. Tot slot zou ook de livetiming daar te bekijken moeten zijn. Helaas konden we er dit jaar niet bij zijn, maar wij voorspellen een uiterst spannende race! We wensen de deelnemende Belgen, die reeds de kwalificatie domineerden, uitermate veel succes!

Total 24 Hours Spa

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...