Honda lanceert nieuwe Civic in Frankfurt

Honda Civic 2012
Honda zal de nieuwe Honda Civic in Frankfurt lanceren. We krijgen alreeds de eerste plaatjes te zien, zij het met camouflage.

En er is direct al goed nieuws: de dynamische eigenschappen van de wagen werden in Europa vastgelegd. Hoe de wagen stuurt en hoe hij zich op de weg gedraagt, werd bepaald in een Europees onderzoekscentrum. Volgens Honda zelf resulteert dat in een weggedrag dat even sportief is als dat van de vorige Civic, maar toch een stuk comfortabeler is tegelijkertijd. We zijn alvast benieuwd!

Binnen het C-Segment beschikt de Honda Civic over het meeste binnenruimte, toch wel een stapje voor op zijn concurrenten dus. Tegen het begin van 2012 zou de nieuwe Civic effectief bij de dealers moeten staan. Een eerste indruk van de Civic kan je opdoen in onderstaand promotiefilmje van Honda.

Honda Civic 2012

Honda Civic 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...