Gelekt: Het interieur van de nieuwe B-Klasse

Nieuwe Mercedes B-Klasse Interieur
De nieuwe Mercedes B-Klasse staat dicht bij zijn onthulling, vandaag lekten reeds de interieurfoto’s.

Een goede maand geleden konden we jullie al een eerste foto van de nieuwe generatie B-Klasse tonen, vandaag krijgen we een eerste beeld van het interieur. Op de eerste foto’s zien we meteen dat Mercedes werk heeft gemaakt van de look en de afwerking van het nieuwe interieur. Opvallend zijn de nieuwe ventilatiemonden die uit de SLS lijken weggeplukt, de vernieuwde tellerpartij met groot infoscherm tussen beide tellers en het grote navigatiesysteem dat uit het dashboard lijkt te komen. De bediening van het navigatiesysteem gaat trouwens via een draaiknop in de middenconsole, waardoor Mercedes zich genoodzaakt zag de handrem te vervangen door een elektronisch exemplaar. We kunnen in ieder geval zeggen dat wat we zien veelbelovend is.

Mercedes zal de nieuwe B-Klasse onthullen op het autosalon van Frankfurt in september, de eerste foto van het exterieur toont ons dat het merk trouw zal blijven aan de koetswerkvorm van de vorige generatie. Onder de motorkap komen vijf benzinemotoren en vier diesels, langs benzinezijde loopt de vermogenskeuze tussen 107 en 201 pk, langs dieselzijde is er een motorgamma tussen 120 en 201 pk.  De lancering van de nieuwe B-Klasse is voor het autosalon van Frankfurt in september, de startprijs van het model zou in Duitsland 24.500 euro bedragen. (Via: JokeforBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...