Mercedes Viano Vision Pearl: luxe op vier wielen

Mercedes Viano Vision Pearl
Mercedes stelt de Mercedes Viano Vision Pearl voor, een jacht op vier wielen, beweert het merk met de ster.

Met deze Viano Vision Pearl wil Das Haus tonen wat het allemaal kan verwezelijken in de sector van de minibusjes. Aan de binnenkant vinden we een volledig lederen afwerking van de stoelen terug, is de vloer uit hout opgetrokken en zien we accenten in geborsteld aluminium. Geen luxe-wagen zonder dito geluidssysteem, dus installeerde Mercedes een Bang & Olufsen geluidssysteem. Ook gadgets kunnen niet ontbreken, dit busje beschikt onder meer over WLAN.

Mercedes wil met deze Viano Vision Pearl geen functionele ruimte achterin bieden, maar bouwde de laadruimte van de Viano eerder om tot een aangename leefruimte. De nadruk ligt hier vooral op design. De wagen zal tentoongesteld worden op het grootste autosalon ter wereld, vanaf 13 september in Frankfurt.

Mercedes Viano Vision Pearl

Mercedes Viano Vision Pearl

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...