Hamann doet de nieuwe BMW 6-Reeks Cabriolet

Hamann tuned de BMW 6 Reeks Cabrio
De tuners bij Hamann verrassen ons vaak met overdreven creaties, maar voor de recente 6-Reeks Cabrio bleven de aanpassingen nog beschaafd.

De voornaamste aanpassingen gebeuren bij de velgen, zo zijn er 2 soorten beschikbaar. Enerzijds hebben we de Design Edition Race Anodized versie, waar we 21″ zwarte velgen krijgen met titanium schroeven, anderzijds kunnen we voor zilveren of matzwarte Design Anniversary Evo exemplaren gaan. Deze zijn beschikbaar in 20″ en 21″ formaat, wat meer dan voldoende moet zijn om het verschil met je buurman te kunnen maken. De nieuwe banden blijven na hun plaatsing compatibel met het officiële bandenspanningcontrolesysteem van BMW, zodoende je nooit ergens in de problemen zal komen.

Hamann meent dat de nieuwe velgen het best wat dichter bij de wagen vertoeven, vandaar dat de wagen vooraan 30mm verlaagd werd, achteraan daalt de wagen slechts 25 mm, maar krijgt hij wel progressieve veringen. Ook de soundtrack werd onder handen genomen, zo krijgt de 6-Reeks een vierdelige uitlaat in het chromé met een aangepaste demping. Binnenin wordt de wagen her en der ook nog wat opgefrist met zilver of zwarte accenten, uiteraard volledig op het verzoek van de klant. Naar goede gewoonte strooit de Duitse tuner naar hartenlust met Hamann logo’s.

Met deze Hamann 6-Reeks Cabriolet onderscheid je jouw cabrio op een rustige manier van de originele, maar voor wie het allemaal nog bruter mag, is het nog even wachten geblazen. Op het autosalon van Frankfurt in september zal Hamann nog zijn “fascinating car body program” voorstellen. Mocht deze creatie van Hamann je helemaal niet bekoren kan je eens kijken wat ze bij Hartge ermee deed, of gewoon het officiële M-pakket aankopen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...