Mercedes onthult S-Klasse Grand Edition

Mercedes S-Klasse Grand Edition
Mercedes lanceert een sportiever ogende S-Klasse onder de naam Grand Edition.

Mercedes heeft een nieuwe manier gevonden om zijn minder recente modellen te slijten, de oudere modellen krijgen namelijk een speciale Grand Edition om de verkoop op te smukken. Zo zagen we dit eerder al gebeuren met de CLS, SLK, GL en Sprinter, vandaag is het de beurt aan de Mercedes S-Klasse om zich te laten omtoveren tot een Grand Edition. Het vlaggenschip krijgt een AMG body kit met een agressievere voorbumper, zijschorten en een sportieve achterbumper met chromen uitlaatpijp. Daarnaast staat de Grand Edition op 19″ lichtmetalen velgen met geperforeerde AMG remschijven en zilveren remklauwen.

Onder de motorkap is er voor deze Grand Edition keuze tussen twee benzine en twee dieselmotoren. Langs dieselzijde gaat het om de 204 pk sterke 250 CDI of de 350 Bluetec die zorgt voor 258 pk. Wie liever benzine rijdt kan kiezen voor de 306 pk sterke S350 of voor een 430 pk sterke 4.6-liter V8. Wie kiest voor de Grand Edition krijgt in het interieur een lederen stuurwiel, roestvrijstalen sport pedalen en chique vloermatten. Het interieur krijgt meteen ook een zwarte trim mee. Standaard wordt de wagen uitgevoerd met een intelligent lichtsysteem en LED-dagrijlichten, Comand navigatie, voice control, parkeersensoren en cruise control. (Via: AutoCar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...