Gooit de Range Rover Evoque zijn dak eraf?

Range Rover Evoque Cabrio
Als we AutoExpress, een magazine dat het vaak bij het rechte eind heeft, mogen geloven dan zou dat het geval kunnen zijn!

Een woordvoerder van Range Rover vertelde aan AutoExpress dat een cabrio-versie van de Evoque niet de meest gekke indenkbare merkextensie zou zijn. Een officiële bevestiging dat de wagen er komt, is er nog niet, maar de woordvoerder in kwestie wist wel te vertellen dat ze lots of ideas hebben voor de Evoque.

Het is duidelijk dat er doorheen het bedrijf Jaguar/Land Rover al een tijd een creatieve wind aan het waaien is sinds de komst van de nieuwe Jaguar XF. De Jaguar XJ is een stuk moderner geworden, in tegenstelling tot wat iedereen zou verwachten, bij Range Rover werd er zelfs een hybride voertuig gebouwd. Wie weet wat de Britten/Indiërs nog allemaal in petto hebben.

De Range Rover Evoque is alleszins de eerste coupé van het traditionele Britse merk en zou wel eens het ideale model kunnen zijn waarop alle creativiteit van de ontwerpers uitgeleefd kan worden. We kijken alleszins al uit naar enkele nieuwigheden, of het nu een cabrio-SUV is of iets compleet anders, dat doet er niet toe!

Range Rover Evoque Cabrio

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gooit de Range Rover Evoque zijn dak eraf?"

  1. ixke 28-07-2011 om 13:35

    oooooh my god … de Evoque is al een megalekker stuk
    als ze het bovendien nog in dit formaat gaan gieten mogen ze er direct eentje opsturen naar ons hier in de tropen !!!!
    tropische groet uit Bahia
    http://bahia.basix.cc

Reageer

Reactie aan het plaatsen...