Spyshots: Porsche 911 bijna vrij van camouflage

New Porsche 911
De nieuwe Porsche 911 laat bijna alles zien nog voor zijn debuut in Frankfurt.

Vorige week kregen we een teaservideo en zagen we wat spyshots van de achterkant van de nieuwe 911. Nu duiken foto’s op met nog minder camouflage, getrokken in Duitsland. De legendarische vorm van de wagen onderging een kleine evolutie: scherper ogende achterlichten, meer ovalen koplampen, andere bumpers, gewijzigde knipperlichten, buitenspiegels gemonteerd op de deuren en natuurlijk de langere wielbasis. Hoe dan ook, geen radicale veranderingen zoals we gewoon zijn bij Porsche.

De 911 Carrera krijgt een 3,4-liter zescilinder boxermotor, het vermogen van deze instapmotor zou 350 pk bedragen. De 911 Carrera S krijgt nu een 3,6-liter motor die de 3,8-liter vervangt. Het vermogen van deze zescilinder komt neer op 400 pk. Zoals we eerder reeds meegaven worden deze motoren gelinkt aan een manuele zevenbak of eventueel een PDK versnellingsbak. Voor het officiële debuut van de 911 is het wachten tot het autosalon van Frankfurt. (Via: AE)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Porsche 911 bijna vrij van camouflage"

  1. Wolf 27-07-2011 om 9:26

    Voor- en zijkant zien er prachtig uit maar achterzijde heeft wel een hoog Boxter gehalte. Moet er wel erg aan wennen. Hoop is dat nog camouflage is. Maar alla…..zet maar voor de deur hoor!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...