Honda toont CR-V Concept

Honda CR-V Concept
Honda toont de eerste foto van de CR-V Concept, de voorbode van een nieuwe SUV die in meer dan 160 landen verkocht zal worden. 

Intussen is de Honda CR-V al aan zijn vierde generatie toe. Honda toont nu hoe het nieuwe model eruit zal gaan zien. De uiteindelijke lancering van de CR-V zal eind 2011 worden voor de VS, wij krijgen de CR-V pas vanaf de herfst van 2012. Honda zal het conceptmodel voorstellen op het autosalon van California in september.

Het conceptmodel blijft trouw aan zijn voorganger, maar onderscheidt zich toch meer dan voldoende. De lijnen van de koets zien er anders uit. De typerende aflopende achterste zijruiten bleven behouden, zij het in licht andere vorm. Aan de voorkant zien we een strakkere neus, beschermingsplaten voor het betere off-road werk en verdonkerde koplampen. De achterlichten werden verticaal gepositioneerd en lopen door naar de zijkant van de koets. Honda geeft verder nog mee dat het motorenpallet een stuk zuiniger zal worden.

Honda CR-V Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...