Teaser: Nieuwe Porsche 911 (991)

Porsche 911 Teaser
Porsche heeft een video vrijgegeven van de laatste testen met de nieuwe 911 in Zuid-Afrika.

Eerder vandaag toonden we jullie reeds spyshots van de achterlichten op de nieuwe 911, iets later gaf Porsche een een teaser-video vrij van haar nieuwe paradepaardje. In de loop van exact 1 minuut en 22 seconden toont Porsche zowel de coupé, convertible als het targa model waar we het eerder reeds over hadden. Wat opvalt is de duidelijk verlengde wielbasis, de motor die steeds iets meer naar voren komt te liggen bij elke generatiewissel en de door de Panamera geïnspireerde middenconsole. De nieuwe Porsche 911 zal binnenkort debuteren op het autosalon van Frankfurt.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser: Nieuwe Porsche 911 (991)"

  1. sportwagenfan 21-07-2011 om 21:14

    vind dat hij meer en meer op een berline begint te gelijken,wel heel mooi maar groot.Verliest wat van zijn sportieve look. Zie de 997 4s ook heel graag.Kan natuurlijk maar oordelen op foto’s.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...