Gespot: De achterlichten van de nieuwe 911

Porsche 911 (991) Achterlichten
De onthulling van de nieuwe Porsche 911 komt steeds dichter bij, nieuwe spyshots tonen alvast de achterlichten van het nieuwe elfje.

Het lijkt erop dat de nieuwe Porsche 911 fijn gevormde LED-achterlichten zal krijgen. Op de foto in de tunnel zien we duidelijk dat de lichten in een fijne lijn gevormd zullen worden, op de tweede foto zien we daarnaast dat bij het remmen enkel het bovenste deel oplicht en dat het derde remlicht in de koelvinnen verwerkt zit. Wat we zien is in ieder geval veelbelovend en getuigt van de finesse die de ingenieurs bij Porsche aan de dag leggen bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie 911.

De nieuwe Porsche 911 (991) zal onthuld worden op het autosalon van Frankfurt. Op technisch vlak zou de 911 voor het eerst een elektro-mechanische stuurbekrachtiging krijgen, daarnaast zal een 3.4-liter zescilinder boxermotor met 350 pk de instapmotor worden. Wie het iets krachtiger wil kan kiezen voor de Carrera S met 400 pk en een slaginhoud van 3,6 liter. Beide motoren zullen leverbaar zijn met manuele of automatische (PDK) zevenbak. Later volgen naar goede gewoonte uiteraard nog meer varianten. (Foto via: JokeforBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...