Video & Poll: BMW M3 GTS vs. Porsche 911 GT3 RS

BMW M3 GTS vs Porsche 911 GT3 RS
Fifth Gear heeft de BMW M3 GTS tegenover de 911 GT3 RS geplaatst, tijd voor een poll!

De BMW M3 GTS is de circuitversie van de M3 Coupé, dankzij een lichtgewicht constructie is hij 165 kilogram lichter, terwijl hij tegelijk met 450 pk een stuk meer vermogen heeft gekregen. 0 naar 100 km/u doet de M3 GTS in 4,4 seconden, maar dat is niet het belangrijkste wapenfeit van deze wagen. De M3 GTS belooft dankzij zijn afstelling en laag gewicht erg wendbaar te zijn op het circuit.

En dat is net wat ook Porsche beweert met de 911 GT3 RS. Net als de BMW beschikt deze over lichtgewicht materialen, een rolkooi en 450 pk. 0 naar 100 km/u doet deze in 4 seconden. Schakelen doet deze 911 GT3 RS via een manuele zesbak, tegenover een zeventraps automaat met dubbele koppeling in de M3. Benieuwd welke het best presteert op het circuit? Maak alvast jouw keuze in de poll en klik door naar de video.

BMW M3 GTS vs. Porsche 911 GT3 RS?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...