Preview: Volkswagen Golf VII

Volkswagen Golf VII
De nieuwe Volkswagen Golf zal een sportiever uiterlijk krijgen dan zijn voorganger.

De Golf van de zevende generatie, die normaal volgend jaar gelanceerd wordt, zal een sportiever uitzicht krijgen dan zijn voorganger. De proporties van de wagen zouden kleine wijzigingen ondergaan. Zo zou de wagen een iets breder spoor, een iets lager dak en ook een lagere zitpositie krijgen. Bovendien zal de nieuwe Golf een sterker hellende voorruit krijgen.

De subtiele wijzigingen zijn bedoeld om een groter onderscheid te maken tussen de driedeurs, vijfdeurs en de Golf Plus met een hoger dak. De volgende Golf Plus zal meer uitgesproken gepositioneerd worden als een ruimtelijke mini-MPV met vijf zetels. De driedeurs Golf VII moet er dan weer een stuk sportiever uitzien dan de vijfdeurs, al zal het verschil niet even groot zijn als dat tussen de Opel Astra vijfdeurs en de Astra GTC. Binnenin krijgt de Golf een volledig nieuw instrumentenpaneel en een middenconsole die gericht wordt naar de bestuurder. (Via: Autocar)

Volkswagen Golf VII

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Volkswagen Golf VII"

  1. kristofl 17-07-2011 om 16:06

    Ziet er proper uit… Ook goed om de 3deurs en 5 deurs wat meer onderscheid te geven. Want momenteel was een 3 deurs eigenlijk gewoon nutteloos, niet echt sportiever en minder praktisch.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...