Gerucht: De Tomaso Pantera komt naar Frankfurt


Het autosalon van Frankfurt belooft groots te worden, de nieuwe De Tomaso Pantera zou één van de uitblinkers worden.

In Genève kwam De Tomaso met de Deauville, langs buiten bekeken een gedrocht op wielen. De meeste mensen denken bij het horen van de naam De Tomaso echter spontaan aan de Pantera, een rasechte sportwagen. Dat er een nieuwe Pantera op komst is, was reeds enige tijd geweten. De nieuwste berichten wijzen echter op een debuut van de wagen op het autosalon van Frankfurt in september. Prijzen zijn nog niet bekend, maar De Tomaso zou jaarlijks 2.000 exemplaren willen bouwen.

De styling van de nieuwe Pantera wordt verzorgd door Pininfarina. Een prototype werd in mei nog gespot aan een oude fabriek van het Italiaanse designbureau. Naar verluidt krijgt de Pantera een aluminium chassis, met een V8-motor die De Tomaso leent van GM. Deze motor zou een monsterlijke 600 pk leveren, terwijl de wagen volgens het Duitse Auto Bild minder dan 1.200 kg op de weegschaal zou zetten. Prestaties verzekerd dus! (Via: AutoBild)

De Tomaso Pantera GTS

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gerucht: De Tomaso Pantera komt naar Frankfurt"

  1. mrnix 15-07-2011 om 18:27

    ik ben benieuwd 😀 die oude op zich zijn al uber cool

  2. ixke 15-07-2011 om 18:35

    laat komen dat ding !!!!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...