Video: Oudste vs nieuwste Volkswagen Beetle

VW Beetle oud vs nieuw
Jay Leno vergelijkt ’s werelds oudste Volkswagen Beetle met het nieuwste model.

Naast de jongens van Top Gear heeft ook Jay Leno een droomjob. Meer en meer autofabrikanten geven de Amerikaan een wagen mee voor een testrit. De Jay Leno’s Garage video’s zijn reeds bekend, maar nu kreeg de man met zijn iconisch jeanshemd de kans af te reizen naar Wolfsburg in Duitsland voor het testen van de nieuwste Volkswagen Beetle. Voor hij dat doet, staat er een Beetle klaar uit het jaar 1938, de oudste generatie. Beide wagens laten een indruk neer bij de man, hij zegt zelfs de nieuwste Beetle op dagdagelijkse basis te willen gebruiken. Wetende wat allemaal staat te pronken in zijn garage, lijkt dit eerder een promotiepraatje.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...