Reminder: Top Gear Seizoen 17 Aflevering 3

Top Gear Seizoen 17
Vanavond is het tijd voor aflevering 3 van het nieuwste Top Gear seizoen!

Na een roadtrip vorige week die eindigde in Monaco, zijn Jeremy en Richard terug in hun thuisland. De twee petrolheads zoeken enkele koopjes op de tweedehandsmarkt voor de prijs van de goedkoopste nieuwe wagen in het Verenigd Koninkrijk: de Nissan Pixo, die voor 6.995 Britse ponden over de toonbank gaat. James May echter reist naar Death Valley in de Verenigde Staten, waar hij de nieuwe Range Rover Evoque tot het uiterste brengt. Daarna mag captain slow als chauffeur een wereldster rondrijden door Las Vegas.

Op de eigenste Top Gear Test Track dan weer wordt een strijd uitgevochten tussen de McLaren MP4-12C en de Ferrari 458 Italia. Tot slot is de gast van vanavond niemand minder dan Sebastian Vettel, regerend wereldkampioen Formule 1. Aflevering 3 start vanavond om 21.00u op BBC2 en BBC HD. De aflevering van vorige week zien jullie hieronder.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Reminder: Top Gear Seizoen 17 Aflevering 3"

  1. kristofl 12-07-2011 om 16:33

    3e aflevering is hier te bekijken: http://www.streetfire.net/video/top-gear-season-17-episode-3_2282860.htm   (deze hadden jullie nog niet gepost 😉 )
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...