Aston Martin V12 Zagato gaat officieel in productie

Aston Martin V12 Zagato
Aston Martin heeft officieel bekendgemaakt dat het de V12 Zagato in productie zal nemen, de oplage wordt beperkt tot 150 stuks.

Aston Martin heeft besloten de V12 Zagato in productie te brengen, het showmodel dat op Villa d’Este positief werd onthaald zal in een oplage van 150 stuks worden gebouwd en krijgt een exclusief prijskaartje mee. De V12 Zagato is namelijk te koop voor 330.000 Britse ponden, omgerekend een kleine 370.000 euro, de eerste leveringen worden eind 2012 verwacht.

Onder de motorkap van deze unieke creatie vinden we een 517 pk sterke V12, dat het model heel wat in zijn mars heeft bewees het door deel te nemen aan de 24-uren van de Nürburgring enkele weken geleden. Daarnaast won de V12 Zagato het Villa d’Este Concours in Italië, dat dit een waar collectorsitem wordt staat dus buiten kijf. De V12 Zagato viert de vijftigste verjaardag van de DB4 GT Zagato, opvallend is het typische dubbel bubbel dak die het model als een echte Zagato kenmerkt. (Via: AutoCar)

Aston Martin V12 Zagato pics 04

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...