BMW 3-Reeks Edition Exclusive en M-Sport

BMW 3-Reeks Coupe Cabrio Exclusive Edition
BMW heeft twee nieuwe speciale edities klaar voor de BMW 3-Reeks Coupé en Cabrio.

Wie zijn 3-Reeks Coupé of Cabrio een extra dosis stijl wil geven kan terecht bij de Edition Exclusive. Deze speciale editie zorgt aan de buitenkant voor 18″ V-spaaks lichtmetalen velgen in het grijs en kan optioneel in een exclusief metaalgrijs worden uitgevoerd. Verder krijgen ook de spiegelkappen een speciale zilveren kleur. Het echte werk vinden we echter in het interieur, dat wordt namelijk uitgevoerd in Dakota leder, terwijl de zetels in een exclusief parelgrijs met grijze contrasterende stiksel of in het zwart met witte stiksels uitgevoerd kan worden. Ook de vloermatten werden speciaal voor de Edition Exclusive aangepast.

Wil je het graag iets sportiever dan is de M Sport Edition ongetwijfeld je ding. De BMW 3-Reeks Coupé en Cabrio krijgen dan een M sportophanging, om het weggedrag op een hoger niveau te tillen. Visueel merken we 18″ velgen op, samen met aangepaste bumpers, zwarte zijspiegels en een diffuser achteraan. De 3-Reeks Coupé kan optioneel ook nog worden uitgerust met een M kofferspoiler. Binnenin krijg je een hele hoop M details, zo is er plaats voor een M sportstuur, roestvrij stalen pedalen, Dakota leder met M stiksel, zilverkleurige accenten en vloermatten met blauw stiksel.

Beide edities zijn vanaf de herfst te bestellen, de kostprijs van de pakketten is nog niet bekend.

Lees hier onze rijtest met de BMW 320d Cabrio.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...