Nissan Qashqai 1 miljoen maal verkocht

Nissan Qashqai
De Nissan Qashqai is een succes! Er rolden al 1.000.000 exemplaren van de band, tijd voor een feestje!

Zo’n flinke 4 jaar geleden rolde de eerste Qashqai van de band in de fabriek van Sunderland, Engeland. Sindsdien rolden er nog 999.999 exemplaren van de band. Nooit eerder werd in Groot-Brittanië zo’n grote productiehoeveelheid bekomen in een dergelijke korte tijd. Het miljoenste exemplaar beschikt over een 2.0 liter grote dieselmotor en zal tentoongesteld worden in de O2-arena in London.

De Qashqai is inmiddels nog aan zijn eerste generatie toe, maar kreeg inmiddels wel een facelift. Carlos Ghosn, de CEO, liet al weten dat de volgende generatie Nissan Qashqai ontworpen én geproduceerd zal worden in Sunderland en investeert daarvoor €473 mio. Gemiddeld rolt er elke minuut één Qashqai van de band.

Lees hier onze rijtest met de Nissan Qashqai.
Lees hier onze rijtest met de Nissan Qashqai Facelift.


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...