Bugatti L’Or Blanc: met porselein

Bugatti Veyron L\'Or Blanc
Autobouwers gebruiken vaak exotische en speciale materialen in hun wagens. Nu komt Bugatti met een wagen waarin porselein verwerkt zit.

De Veyron met het porselein erin verwerkt krijgt de naam L’Or Blanc. Het witte goud is afkomstig van KPM, wat staat voor Königliche Porzellan-ManufaturBerlin. Het porselein werd niet alleen aan de binnenkant gebruikt, maar ook aan de buitenkant vinden we behoorlijk wat porselein terug. Breekbaar, zou je denken, maar KPM beweert dat haar porselein één van de sterkste materialen is en dus tegen een stootje kan.

De Bugatti in kwestie is de cabrio-versie van de Veyron. Wie er dus altijd al van droomde om met de haren in de wind tussen een hoop porselein tegen 407 km/u te racen, kan niet anders dan de Veyron L’Or Blanc aanschaffen. Als die natuurlijk beschikt over €1.650.000, want zo’n uniek Bugatti-exemplaar is niet goedkoop.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bugatti L’Or Blanc: met porselein"

  1. NVGelder 06-07-2011 om 18:11

    komt er geen bijpassend koffieservies bij ?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...