Aston Martin V12 Zagato gaat in productie

Aston Martin V12 Zagato
Aston Martin heeft aangekondigd dat het de Aston Martin V12 Zagato in productie zal brengen.

Aston Martin maakt wel meteen duidelijk dat enkel een zeer gelimiteerde serie gebouwd zal worden, maar dat mag de pret niet bederven. Deze unieke V12 Zagato werd voorgesteld op het Villa D’Este Concours op 21 mei, en moest de vijftigste verjaardag van de DB4 GT Zagato vieren. Het design kenmerkt typische invloeden van zowel Aston Martin als Zagato, zo vinden we de voor Zagato typische dubbele bobbels op het dak, maar bleven de voornaamste Aston Martin kenmerken gespaard.

Onder de motorkap van deze V12 Zagato vinden we een 6-liter V12, die zorgt voor 517 pk en 570 Nm koppel, dat dit voor sportieve prestaties zorgt bewees het merk door met de V12 Zagato mee te rijden in de 24 uren van de Nürburgring. Wat de productieaantallen betreft doet Aston Martin nog wat geheimzinnig, maar binnen enkele weken zouden we een persbericht met meer details mogen ontvangen, we houden jullie op de hoogte. (Via: AutoCar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...