Video: Inside P4/5 Competizione deel 3

P4/5 Competizione
KinectFin neemt ons in een video mee naar het Comomeer en de Nürburgring.

We lieten jullie eerder reeds de twee eerste delen van de videoreportage “Inside James Glickenhaus’ P4/5 Competizione” zien, nu is het tijd voor een derde aflevering. We zagen reeds hoe de P4/5 Competizione tot stand kwam en we kregen eveneens een woordje uitleg over de achterliggende filosofie. In het derde deel zien we onder andere enkele sfeerbeelden van het Villa d’Este Concours d’Elegance , waar de Glickenhaus wagen eveneens aanwezig was. We worden zelfs getrakteerd op een kleine mini-crash.

Later in de video reizen we mee naar de Nürburgring, het doel van James Glickenhaus was namelijk dat de P4/5 Competizione meereed in de 24-uren race op het circuit in de Duitse Eifel. Die race is ondertussen afgelopen en de wagen finishte als 39ste, hoewel hij in zijn eigen klasse toch de 2de podiumplek veroverde. Het had veel beter kunnen lopen voor het team van Glickenhaus, maar problemen met het ABS, de banden en andere mechanische tegenvallers zorgden ervoor dat de P4/5 Competizione steeds ver van de top verwijderd bleef. Fans van deze creatie moeten echter niet treuren, de wagen zal het volgend jaar hoogstwaarschijnlijk nog eens proberen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...