Officieel: M-pakket voor 6-Reeks Coupe en Cabrio

BMW 6-Reeks Coupe M-Pakket
Vanaf de lancering zal het mogelijk zijn de BMW 6 Coupé in een sportiever jasje te steken.

BMW heeft bij de officiële lancering van de 6-Reeks Coupé in München duidelijk gemaakt dat de 6-Reeks Coupé meteen met het M-sportpakket te koop is. Vanaf augustus zal het pakket, dat zowel functionele als visuele elementen bevat, eveneens beschikbaar zijn voor de 6-Reeks Cabrio. Buitenaf zorgt het M-pakket voor een nog grotere dynamiek, dankzij de aangepaste voor- en achterbumper, de zijschorten, gechromeerde uitlaten en exclusieve lichtmetalen velgen die 19″ of desgewenst 20″ groot zijn. Ook de kleuren Carbon Black Metallic en Imola Red University zijn exclusief voorbehouden voor wagens met het M-pakket. De BMW 650i en 650i xDrive, de twee topmodellen, krijgen bovendien een sportiever uitlaatsysteem voor een iets krachtigere naklank.

Naast het exterieur werd ook het interieur niet ongemoeid gelaten. De standaard zetels maken plaats voor sportzetels met een exclusieve Alcantara-Lederuitvoering en de reeds gekende contrasterende blauwe stiksels. De bestuurder wordt extra verwend met een lederen M-stuurwiel, dat iets beter in de hand ligt en voorzien is van paddles bij de achttraps automaat. Naast de exclusieve Aluminium Hexagon interieuraankleding wordt de wagen ook voorzien van de nodige M-logo’s in de deurstijlen en voetsteun.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: M-pakket voor 6-Reeks Coupé en Cabrio"

  1. kristofl 01-07-2011 om 23:02

    ECHT mooie auto!! Heerlijk ‘platgedrukt’ design. Straalt één en al dynamiek uit. Dreamcar 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...