Reminder: Top Gear Seizoen 17 Aflevering 1

Top Gear Seizoen 17 Aflevering 1
Vanavond is het weer tijd voor Top Gear, niet te missen om 21u op BBC2!

In de aflevering van vanavond zal Jeremy Clarkson de vijftigste verjaardag van de Jaguar E-Type vieren door een moderne interpretatie van het model te rijden. Richard Hammond krijgt op zijn beurt de taak om een grotere en nog ruigere versie van de Hummer te testen, terwijl James May in een winters duel verwikkeld geraakt tussen een MINI Countryman WRC en Brits Olympisch kampioene Amy Williams. Last but not least legt ook de BMW 1-Reeks M Coupé enkele rondjes op de Top Gear testtrack af. Dat allemaal vanavond om 21u op BBC2!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Reminder: Top Gear Seizoen 17 Aflevering 1"

  1. goldenpower09 26-06-2011 om 22:03

    Geweldige aflevering, love it!!! XD

  2. MRM 27-06-2011 om 0:19

    Schitterend deel over de E-Type, één mijner favorieten.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...