24-uren Nurburgring: stand na 22 uren

Porsche 911 GT3 RSR Manthey
Met nog twee uren te gaan ziet het er steeds beter uit voor de Manthey Porsche 911 GT3 RSR.

De 24-uren van de Nürburgring loopt stilaan ten einde, al is de huidige stand nog verre van definitief. Het ziet er wel steeds beter uit voor de Manthey Porsche 911 GT3 RSR. De afstand tot de volgende BMW M3 GT is zo groot, dat laatstgenoemde zo’n 15 seconden per ronde sneller zou moeten rijden om de Porsche voor het einde in te halen. Dit is natuurlijk zo goed als onmogelijk, maar in de komende uren kunnen natuurlijk nog allerlei zaken gebeuren.

Op positie 3 rijdt nog steeds de SLS AMG GT3 met #32, twee Audi R8 LMS wagens (#15 en #15) vervolledigen de top vijf. Verder is het nog steeds droog op de Nürburgring en dat zal zo goed als zeker zo blijven tot het einde. De laatste twee uren van de race kunnen jullie hier volgen op via de Audi stream. De volledige stand vinden jullie hier en de hoofdpunten kunnen jullie op deze site raadplegen. (Foto:Lemanslive.com)

Karussell

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...