24-uren Nurburgring: stand na 20 uren

Manthey Porsche #18
De Manthey Porsche 911 GT3 RSR leidt nog steeds de race, maar de BMW M3 GT nadert.

Nog steeds droog op de Nürburgring en hoogstwaarschijnlijk opnieuw de geur van braadworst in de lucht, nu op het middaguur. Op het circuit zelf wordt de strijd voor de overwinning nog steeds verder gezet. De Porsche 911 GT3 RSR met #18 rijdt nog steeds aan de leiding, maar de overwinnaar van vorig jaar komt steeds dichter. De BMW M3 GT met #1 rijdt zo’n 3 seconden sneller per ronde dan de Manthey Porsche. Voorlopig is de afstand tussen beide wagens echter nog in het voordeel van team Manthey.

Sinds de laatste update opnieuw pech voor de 911 GT3 R Hybrid. De Porsche raakte betrokken in een ongeval met een Renault Clio RS ter hoogte van Schwedenkreuz. De wagen kwam zwaar beschadigd de pits binnen. Hoewel het rijdend wagenpark reeds sterk is uitgedund, blijven incidenten dus niet uit. Met nog vier uren te gaan is alles nog mogelijk. Wij houden jullie op de hoogte. De race live volgen kunnen jullie nog steeds via de livestream van Audi of hier. De huidige posities vinden jullie hier, de startlijst hier.

Posities na iets meer dan 20 uur racen
1. #18 Porsche 911 GT3 RSR – 129 ronden
2. #1 BMW M3 GT – 129 ronden
3. #32 Mercedes SLS AMG GT3 – 128 ronden
4. #15 Audi R8 LMS – 128 ronden
5. #14 Audi R8 LMS – 128 ronden

SLS AMG GT3 #32

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...