24-uren Nurburgring: stand na 5 uren

24 Uren Nürburgring
De SLS AMG GT3 van Mamerow leidt momenteel (virtueel) de 24-uren van de Nürburgring.

Sinds de laatste update is het droog gebleven op de Nürburgring. De Porsche 911 GT3 R Hybrid was naar de eerste plaats opgeschoven, tot deze mechanische pech kreeg. De SLS AMG GT3 van Mamerow nam de leiding van hem over. De R8 LMS van Mattias Ekström rijdt derde. Ook de voormalige leider, de Ferrari 458 Italia GT, leek technische problemen te hebben en kwam reeds na vijf gereden ronden opnieuw de pits binnengereden. Bij nader onderzoek bleek de ophanging rechtsachter gebroken te zijn. Ondertussen is de Ferrari gerepareerd en is hij opnieuw het circuit opgereden. Posities van alle wagens en timing vinden jullie hier. Om de link te leggen met de betreffende wagen, is het handig de starterslijst te raadplegen.

In de tussentijd zijn bovendien nog enkele ongevallen gebeurd. Zo belandde de BMW 318 IS met #206 over de afzetting ter hoogte van Pflanzgarten. Gelukkig zijn hierbij geen gewonden gevallen. Het kwam ook tot een aanrijding tussen de BMW M3 GT van Müller met een BMW 325i E46 in de Karussell. De M3 GT kon zijn weg verderzetten en liet in de pits een nieuwe voorbumper monteren. Tot slot zien jullie ook een video waar de SLS AMG GT3 even lucht vangt op de Quiddelbacher Höhe. Zelf kijken via de live streams kunnen jullie nog steeds hier of hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...