Audi A1 rolt 100.000 keer van de band

Audi A1 nummer 100.000
De autoindustrie heeft rake klappen gekregen in België, maar soms is er ook een succesverhaal te bespeuren. De Audi A1 bijvoorbeeld.

Om het honderdduizendste exemplaar van de Audi A1 te vieren, zakte Albert II, Koning der Belgen, af naar Vorst om de werknemers er te feliciteren met hun prestatie. Ook een klein bedankje voor Audi was op zijn plaats, aangezien de autofabrikant maar liefst 300 miljoen euro in de Belgische vestiging investeerde sinds 2007.

Het moet dus zijn dat de compacte premiumwagen van Audi best wel aanslaat, 100.000 exemplaren is zeker en vast een mooie prestatie. Wijzelf gingen ook even op pad met de Audi A1, die over een 1.6 liter grote dieselmotor beschikt met 105 pk. Onze bevindingen kan u hier lezen en zelfs bekijken, we maakten namelijk ook een filmpje.

Audi A1 nummer 100.000

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...