24-uren Nurburgring: 1ste kwalificatie van start

24 hour Nürburgring
De eerste kwalificatie van de 24-uren race dit weekend is van start gegaan.

Zoals reeds deze morgen aangekondigd, is dit weekend hét weekend van de Nürburgring. De vrije trainingen zijn achter de rug, de eerste kwalificatie is om 19u30 van start gegaan. Uitblinkers in de vrije trainingen waren de Manthey Porsche 911 GT3R met nummer 11 en de SLS AMG GT3 met nummer 36. De BMW M3 GT die vorig jaar de overwinning behaalde, werd vijfde.

De vrije trainingen zeggen echter niets. In de eerste kwalificatie geeft iedereen al iets meer van zichzelf. Livestreams zijn er voorlopig niet beschikbaar, maar wie geïnteresseerd is kan kwalitatieve live audio commentaar volgen via RadioLeMans. Wie de positie van de verschillende wagens wil weten, kan dat op deze website vinden. Wie graag twittert, houdt best de hashtag #N24 in het oog. Tot slot worden de hoofdpunten hier weergegeven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...