Video: Oprit als circuit gebruiken

Porsche 911 Turbo
Wat als je oprit zo uitdagend is dat je hem kan gebruiken als persoonlijk circuit?

Mensen die zo rijk zijn als de zee diep is, hebben misschien én een oprit én een circuit in hun achtertuin. Anderen zijn eveneens schatrijk, maar moeten het doen met enkel een mooie oprit. De eigenaar in het onderstaande filmpje heeft beiden gewoon gecombineerd, een oprit die eveneens als circuit kan dienen. De oprit in kwestie is lang, bochtig en bezit zelfs een kleine hobbel die de wagen even van de grond brengt.

Die wagen is een Porsche 911 Turbo (997), met een 3.8-liter zescilinder boxermotor die rust op de achterwielen. Het vermogen van 500 pk is zeker en vast genoeg voor voldoende sensatie op de smalle oprit. Een beter beginnen van elke dag kan ik mij moeilijk inbeelden! Je bent wel best goed wakker, aangezien er voldoende bomen staan die de pret kunnen bederven. (Via:DPCcars)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Oprit als circuit gebruiken"

  1. Wolf 22-06-2011 om 19:25

    Ben best wel beetje jaloers op deze mazzelpik. Zou persoonlijk op dit kleine baantje met een kleinere 4×4 rijden of RWD. Bijvoorbeeld Golf R of BMW 1 M.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...