Toyota lanceert GRMN Sports Hybrid Concept II

Toyota GRMN Sports Hybrid Concept II
Toyota heeft aangekondigd dat het de GRMN Sports Hybrid Concept II zal onthullen op de 24-uren van de Nürburgring dit weekend.

Toyota zal op de 24-uren van de Nürburgring uitpakken met de GRMN (GAZOO Racing Master of Nürburging) Sports Hybrid Concept II, een model dat een evolutie is op een gelijknamig conceptmodel dat vorig jaar werd voorgesteld op het autosalon van Tokyo. Deze coole Roadster beschikt over een V6 middenmotor die de achterwielen aandrijft, de slagruimte van 3.5-liter zorgt voor een vermogen van 245 pk. Tel daarbij het vermogen van de elektromotor die de voorwielen aandrijft en je komt op een totaal van 295 pk. De Hybride Roadster weegt ongeveer 1.500 kilogram, waardoor er best aardige prestaties verwacht mogen worden.

De kleine Roadster oogt in ieder geval best knap, hij hangt erg laag bij de grond en kent erg vloeiende vormen. Afhankelijk van het enthousiasme op de 24-uren van de Nürburgring zou Toyota ook echt van plan zijn deze wagen in productie te brengen. Als het van ons afhangt mag hij direct in productie, wat denken jullie?

Deel dit bericht:

4 reacties op "Toyota lanceert GRMN Sports Hybrid Concept II"

 1. TDB 23-06-2011 om 0:34

  Knap concept!

 2. BNNY 23-06-2011 om 9:52

  Vette velgen!

 3. MRM 23-06-2011 om 11:36

  Achterkant is vet omdat hij mij aan deze doet denken: 
  http://www.groenlicht.be/2011/05/20/officieel-aston-martin-v12-zagato/
  Van de voorkant ben ik minder overtuigd.

 4. ixke 23-06-2011 om 17:48

  als het zo lekker rijdt als het eruit ziet mag het wat mij betreft best komen 😉
  tropische groet uit Bahia
  bahia.basix.cc

Reageer

Reactie aan het plaatsen...