Gelekt: Facelift Renault Koleos

Renault Koleos Facelift
Renault zal binnenkort de facelift van de Koleos lanceren, de eerste brochurefoto’s lekten vandaag op het internet.

Op de eerste beelden is duidelijk te zien dat Renault zijn best heeft gedaan om de Koleos een modern voorkomen te geven. De nieuwe Koleos krijgt een nieuwe grille, nieuwe bumpers en nieuwe koplampen, terwijl ook de achterkant iets sterker voor de dag komt. Het geheel oogt misschien een tikje Koreaans, maar dat hoeft niet te verbazen aangezien Renault deze Koleos in samenwerking met het Koreaanse Samsung ontwikkelt. De Koleos wordt zelfs in Korea gebouwd. Maar goed, de nieuwe Koleos ziet er qua looks in ieder geval terug een stuk frisser uit dan zijn voorganger en lijkt dus klaar om het zijn concurrenten moeilijk te maken.

Hoewel we voor meer details zullen moeten wachten tot Renault zelf de informatie over de nieuwe Koleos vrijgeeft, vermoeden we dat Renault niet veel wijzigingen zal aanbrengen aan het motorgamma. Zo zal er gekozen kunnen worden tussen een benzinemotor met 170 pk of twee dieselmotoren met 150 of 170 pk, telkens gekoppeld aan een manuele zesbak. De prijszetting zou ook gelijk blijven, reken in België dus op een vanafprijs van 23.550 euro. Meer details volgen ongetwijfeld op het autosalon van Frankfurt in september, waar de facelift van de Koleos officieel zal worden onthuld. (Via: Indianautosblog)

Lees hier onze rijtest met de Renault Koleos.

Renault Koleos Facelift

Deel dit bericht:

5 reacties op "Gelekt: Facelift Renault Koleos"

 1. TDB 22-06-2011 om 17:02

  Het lijkt alsof hij een grote ijzeren vuistslag kreeg op de neus, zodat hij kort en bol kwam te staan.

 2. PJS 22-06-2011 om 17:05

  Nuja, het huidige model is ook niet wat men noemt een pareltje..

 3. love4sportcars 22-06-2011 om 20:27

  @TDB: en kort en krachtig, ik vindt de voorkant nu wel mooi, de achterkant is nog steeds…(koreaans-)lelijk

 4. AD71 23-06-2011 om 10:24

  Hmm… helemaal niet mijn stijl… de Avantime vond ik echt wel iets hebben… spijtig dat de verkoop van zulke schoonheden geen mooie cijfers neerlegden wegens te duur voor de gewone man en rijkere burgers meer oog hebben naar de dure duitse wagens. Renault heeft dringend nood aan goede ontwerpers. Kijk maar eens naar Citroën… zij weten van aanpakken!!
  Ik verwacht van Nissan dat zij eens de Legendarische Patrol een nieuwe uitdagende look geven in het genre van LandRover. 🙂

 5. f.peijl 15-10-2011 om 22:13

  grappig deze reaktie ik heb sinds kort ook een koleos ik vind het een toppertje mensen hebben veel kritiek op dit autootje maar ik zeg ga er nou eerst eens mee sturen en vel dan je oordeel .

Reageer

Reactie aan het plaatsen...