Wereldrecord driften gebroken: 2,3 km!

Mercedes C63 AMG
Het wereldrecord driften werd in een Mercedes C63 AMG door Mauro Calo gevestigd. De man legde 2,3 km zijwaarts en met rokende banden af.

Het record werd gevestigd op het Handling Circuit in Mercedes-Benz World. Het vorige record stond op 394 meter, het nieuwe record heeft het vorige dus gewoonweg verpulverd. Na 2,3 km hadden de banden van de krachtige C63 AMG teveel afgezien en moest de testrijder het dus wel opgeven, want als we naar het filmpje kijken, vermoeden we dat de drifter best nog een eindje door kon gaan. (via CS)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Wereldrecord driften gebroken: 2,3 km!"

  1. PJS 21-06-2011 om 18:50

    Nogmaals een bevestiging: de Mercedes C63 AMG is gewoon dé driftbak die je moet hebben 😉

  2. kristofl 21-06-2011 om 23:29

    Woooot!  Vreemd, dat oude record van net geen 400meter… Lijkt me niet veel. Ik dacht zelfs dat er ergens een aflevering van fifth gear is waar ze de C klasse AMG en de BMW M3 testen en één van de proeven zo lang mogelijk driften was… En die deden ook enkele bochten op een circuit. Maarjah.. misschien niet ‘officieel’.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...