Gerucht: Terug klassiek Targa dak voor nieuwe 911?

Porsche 911 Targa 1970
Zal de nieuwe Porsche 911 Targa terug een klassiek Targa dak krijgen? Verschillende bronnen denken van wel.

De onthulling van de nieuwe 911 komt met rasse schreden dichterbij, op het autosalon van Frankfurt in September is het namelijk zover. De geruchtenmolen draait dan ook op volle toeren, eerder konden we jullie al melden dat de nieuwe 911 voetganger-vriendelijk wordt en een manuele zevenbak zou krijgen, nu krijgen we meer info over de Targa variant. Die zou namelijk terug helemaal in de stijl van de oude Porsche Targa worden uitgevoerd, dat wil zeggen met uitneembare panelen in plaats van een schuifdak.

Porsche lost zelf echter nog niets over de nieuwe 911, en er zijn al spyshots opgedoken van een Porsche Targa met schuifdak. Maar het kan even goed zijn dat Porsche de klanten de keuze laat en zowel een Targa met schuifdak als met uitneembare panelen zal aanbieden, je kan namelijk niet genoeg varianten van de 911 hebben… Dankzij TeamSpeed hebben we alvast een eerste render van hoe die nieuwe Porsche 911 Targa er precies uit zou zien, wat denken jullie doen of niet?

Porsche 911 Targa Teamspeed

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gerucht: Terug klassiek Targa dak voor nieuwe 911?"

  1. Wolf 21-06-2011 om 22:30

    De huidige targa is geen succes. Vraag me af of er dan toch twee versies komen. Beetje duur in productie, lijkt me. Gok op de nwe (of originele)

  2. PJS 22-06-2011 om 12:02

    Denk dat zoiets niet veel meer kost qua productie voor Porsche, en dat kleine beetje extra rekenen ze toch gewoon door naar de klant? Zie maar naar de 3038403 Porsche varianten.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...