Citroen DS5 toont zijn interieur

Citroën DS5
Altijd al afgevraagd hoe de Citroën DS5 er aan de binnenkant uitziet? Bij deze de eerste foto’s!

Citroën gaat helemaal premium met de nieuwe DS-reeks en dat is ook te merken aan het interieur van de fonkelnieuwe DS5. Het interieur ziet er op het eerste zicht zeer knap uit, met de nodige aandacht voor details en afwerking. Ook lijkt de bediening van het entertainmentsysteem ons iets ergonomischer dan de huidige bediening die Citroën gebruikt.

De zetels zien er zeer speciaal en comfortabel uit. Design ten top. Het stuur is aan de onderkant afgeplat waardoor de wagen ook een sportieve toets krijgt. Ook aan de tellerpartij werd er voldoende aandacht besteed om het aangenaam te maken om naar te kijken. De DS5 wordt eind dit jaar gelanceerd en zal onder meer beschikbaar zijn als dieselhyrbide met 200 pk. Meer info over de DS5 vind je hier. (via CS)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Citroën DS5 toont zijn interieur"

  1. PJS 21-06-2011 om 17:42

    Bij de lancering waren er ook al interieurfotos aanwezig.. Gevalletje aandacht zoeken van Citroën?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...