Advertorial: 3 meter kortere remweg met Michelin

Michelin Energy Saver
Dankzij de Michelin ENERGY Saver banden heb je een tot 3 meter kortere remweg op een nat wegdek!

Michelin ENERGY Saver banden helpen je niet alleen tot 80 liter brandstof te besparen, ze verkorten ook de remweg aanzienlijk. Op een nat wegdek is uw remweg tot drie meter korter met Michelin ENERGY Saver banden. Daarnaast gaan de banden ook 10.000 km langer mee dan een normale band, met een gemiddelde levensduur van 45.000 km. Alle details over de Michelin ENERGY Saver banden vind je op de website van Michelin.

Michelin Energy Saver

Deel dit bericht:

1 reactie op "Advertorial: 3 meter kortere remweg met Michelin"

  1. TDB 21-06-2011 om 15:10

    Minder verbruiken en toch meer remgrip? 
    Geheim recept?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...