Video: Corvette Racing Series Ep.5


Oliver Gavin demonstreert een rondje Le Mans in een Corvette C6.R.

Corvette Racing is er vorige week in geslaagd de overwinning te behalen in de legendarische 24-uren van Le Mans. Na 314 ronden eindigde de Chevrolet Corvette C6.R precies 2 minuten en 29 seconden voor de Ferrari 458 Italia van team AF Corse SRL en finishte zo als eerste in de GTE Pro klasse. De vijfde aflevering van de Corvette Racing Series staat dan ook volledig in het teken van het weekend in Le Mans.

Oliver Gavin toont hoe een rondje in de Corvette C6.R eraan toegaat. Cockpit-en bumpercamera’s worden afgewisseld en tonen hoe snel zo’n GT-wagen werkelijk is. Bovendien biedt deze Corvette iets wat de TDI van algemeen winnaar Audi mist: het heerlijke gebrul van een V8 benzinemotor. Dat de Corvette tot slot een betrouwbaar en prestatiegericht staaltje techniek is, wordt extra in de verf gezet door de overwinning van eveneens een Corvette in de GTE Amateur klasse, bestuurd door de piloten van het team Larbre Competition.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...