Ferrari Monza zoekt drie toptechniekers

Ferrari Monza
Als Ferrari-garage hoef je maar eventjes een jobadvertentie te plaatsen en direct nemen behoorlijk wat media je zoekwerk over. Moet leuk zijn!

Dat gebeurde onlangs toch met de jobadvertentie die Ferrari Monza plaatste. De garage uit Sint-Martens Latem gaat op zoek naar drie nieuwe toptechniekers. De job vergt behoorlijk wat vaardigheden, maar je krijgt er natuurlijk ook heel wat voor terug. Zo mag je bijvoorbeeld elk jaar naar Italië voor een cursus over de nieuwste modellen, mag je nu en dan een rit maken na het onderhoud en krijg je misschien zelfs een bedrijfswagen. Al is die bedrijfswagen uiteraard geen Ferrari en ben je wel verplicht iets van Italiaanse makelij te kiezen.

Het meest aantrekkelijke is natuurlijk het occasionele ritje met de Ferrari, al vertelt zaakvoerder Wilfried De Buck er snel bij dat het niet de bedoeling is dat de klanten hun bolide over de weg zien scheuren tijdens en na het onderhoud. Sollicitaties kan je mailen naar sollicitatie@monza-motors.com, hou er wel rekening mee dat het onderhoud van een Ferrari een stuk nauwgezetter moet gebeuren dan het onderhoud van gelijk welke andere doorsnee wagen. Elk kleinste schroefje moet bijvoorbeeld de juiste spanning hebben om de immense krachten van de motor aan te kunnen. Een leuke job dus, maar met hoge verwachtingen! (via NB)

Ferrari FF Concept

Deel dit bericht:

6 reacties op "Ferrari Monza zoekt drie toptechniekers"

 1. BNNY 18-06-2011 om 13:16

  Volgens mij dé eenvoudigste manier om veel met Ferrari(‘s) bezig te zijn.. Sowieso een droomjob!

 2. TDB 18-06-2011 om 13:34

  Volgens mij een nachtmerrie voor het hoofd van een garage om deze job toe te vertrouwen aan iemand die je nog nauwelijks kent…

 3. NVGelder 18-06-2011 om 17:46

  Hopelijk hebben ze binnen enkele jaren ook een verkoper nodig…dan kan ik misschien soliciteren. 😉
   

 4. MRM 18-06-2011 om 18:41

  Dan komen wij even langs voor een testrit! 😉

 5. mrnix 18-06-2011 om 19:09

  idd 😉

 6. autolj 18-07-2011 om 9:58

  deze is cool maar ik zoek een ferrari om af te printen dus een farrari dat zo met voorlichten als je hem opstart dat zijn lichten naar boven gaan

Reageer

Reactie aan het plaatsen...