Volkswagen Passat CC krijgt familieneus

Volkswagen Passat CC spyshots
Was het u ook al opgevallen dat de Volkswagen Passat CC niet meer op de rest van de familie lijkt? Hoog tijd om hier iets aan te doen, meent VW.

Ondertussen is de Volkswagen Passat CC al een behoorlijke tijd op de markt, tijd dus om de wagen wat op te frissen. En in VW-termen wil dat uiteraard zeggen dat de nieuwe Passat CC wat meer op alle andere Volkswagens moet gaan lijken. De wagen die gespot werd is nog flink bedekt met heel wat camouflagemateriaal, maar we kunnen toch al duidelijke trekken zien van het toekomstige design.

Het ontwerp van de nieuwe VW Passat diende allicht als basis om deze CC te tekenen. De koplampen zullen iets hoekiger worden dan momenteel het geval is, aan de achterkant verwachten we een gelijkaardige evolutie. Onder de motorkap verwachten we niet veel veranderingen. Aan de dieselzijde beschikt de instapper over 136 pk, het topmodel krijgt 170 paarden. Voor de benzineliefhebbers is er een 160 pk sterke instapmotor, maar echte sportievelingen kiezen uiteraard voor de 3.6 liter grote TSI-motor met 300 pk. (via MA)

Lees & bekijk hier onze rijtest met de Volkswagen Passat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...