Gelekt: Nieuwe BMW M5

Nieuwe BMW M5 F10
De eerste foto’s en details van de BMW M5 zijn gelekt!

Bij BMW hebben ze het wel vaker moeilijk om hun geplande lanceringsdatum te halen, bijna altijd is er wel een Duits magazine dat de beelden eerder vrijgeeft. Deze keer is het AutoZeitung dat met de beelden komt, maar daar zijn wij natuurlijk niet rouwig om. De nieuwe BMW M5 krijgt naar goede gewoonte een nieuwe bumperpartij, sideskirts, grote 20″ velgen, een kofferspoiler, vier uitlaatpijpen en een diffuser. Daarnaast werd ook het interieur van een sportieve toets voorzien.

Onder de motorkap vinden we zoals verwacht niet langer een atmosferische V10, maar maakt een TwinTurbo V8 zijn opwachting, goed voor 560 pk en 680 Nm koppel. Daarmee sprint de nieuwe BMW M5 van 0 naar 100 km/u in 4,4 seconden, de sprint van 0 naar 200 km/u duurt exact 13 seconden. De topsnelheid ligt standaard op 250 km/u, maar wie het M-Drivers pakket koopt kan dat laten opkrikken tot 305 km/u. De startprijs in Duitsland zou rond de 100.000 euro liggen, meer details volgen zodra de officiële informatie ons bereikt!

Update: de nieuwe BMW M5 is helemaal officieel!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: Nieuwe BMW M5"

  1. mrnix 15-06-2011 om 11:22

    dit is zo’n zware jizz in my pants auto xD

  2. Wolf 15-06-2011 om 12:34

    Waarom moeten bij Audi en BMW de auto’s zo erg op het andere model lijken??
    Op zich niet verkeerd dit model maar TOTAAL NIET vernieuwend. 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...